Топ је био врео - Владимир Кецмановић

„Топ је био врео Владимира Кецмановића је несумњиво најхрабрији српски роман двадесет и првог века.“ – Слободан Владушић

Опширније

Тајни живот писаца – Гијом Мусо

Фасцинантна књижевна слагалица која добија невјероватан обрт у тренутку када писац склопи и њен последњи дјелић.

Опширније

Кћи плантажера чаја - Џенет Маклауд Тротер

Незаборавна сага о љубави, снази, доброти и упорности младе жене.

Опширније

Да је боље, не би ваљало – Бојан Љубеновић

Када неостварени писац Иван Богдан у свом брачном кревету затекне вољену супругу са другим мушкарцем, увјерен је да је његов живот дотакао само дно.

Опширније

Моја генијална пријатељица - Елена Феранте

Ремек - ђело једне од најзначајнијих савремених италијанских ауторки, Моја генијална пријатељица је раскошна и снажна прича о пријатељству Елене и Лили.

Опширније

Осиње гнездо - Влада Арсић

Изузетном ерудицијом и широким потезима, уз вешту нарацију и мноштво ликова, Влада Арсић ствара јединствени трилер, чија срж преиспитује мит о моштима Светог Саве и поставља многа питања у вези са нашом судбином.

Опширније

Седам сестара – Лусинда Рајли

„Лусинда Рајли је овде на врхунцу свог стваралаштва – чаробница која ствара ликове у које се неизоставно заљубљујемо и који остају са нама још веома дуго.“ Луси Фоли

Опширније

Савин осветник – Вања Булић

Инспирацију за ову причу Вања Булић налази у сукобу општих духовних вриједности, које овдке симболизује икона Светог Саве остављена на мјесту злочина...

Опширније

Кости - Ненад Милкић

Три вере. Две судбине. Једно Сарајево. Роман Кости бави се страдањем Срба у Сарајеву, током деведесетих година прошлог века.

Опширније

Изгубила сам себе - Весна Дедић

Роман Изгубила сам себе је породична сага, прича о доброти и покушају да не дозволиш никоме, ни у име љубави или новца, да те убеди да није паметно бити добар.

Опширније